ŽENA IZ LESKOVCA NESTALA 20. JUNA, A PRONAĐENA 300 METARA OD KUĆE! Telo viđeno sasvim slučajno

Autor:

Hronika

22.09.2024

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Leš pronađen pored puta.

ŽENA IZ LESKOVCA NESTALA 20. JUNA, A PRONAĐENA 300 METARA OD KUĆE! Telo viđeno sasvim slučajno

Foto: Shutterstock, Pxfuel, Pixabay/Fleimax

Tragičan kraj potrage za Smiljom Stojiljković iz sela Jarsenovo

Nakon gotovo mesec dana intenzivne potrage, sedamdesetpetogodišnja Smilja Stojiljković, koja je nestala iz svog doma u selu Jarsenovo kod Leskovca, pronađena je mrtva samo tri stotine metara od svoje kuće. Ovu tragičnu vest potvrdili su očevici koji su slučajno naišli na njen raspadnuti leš pored puta.

Intenzivna potraga za nestalom staricom

Nakon Smiljinog nestanka 20. juna, porodica, policija i pripadnici Gorske službe tragali su za njom nedeljama. Smilja Stojiljković, koja je patila od senilnosti, bila je predmet intenzivne potrage, a čitavo selo je pomagalo u traganju. Međutim, tragični epilog ove priče ostavio je porodicu i meštane u dubokoj tuzi.

Identifikacija preminule starice

Nakon pronalaska leša, članovi porodice identifikovali su Smilju Stojiljković, okončavajući tako agoniju i neizvesnost koja je pratila nestanak ove nesrećne starice. Očevici su ispričali da su seljani popravljali put u ataru sela kada su naišli na preminulu ženu, što je dodatno potreslo lokalnu zajednicu.

Ova tužna vest dodatno je potresla već potresenu javnost, koja je nedavno bila svedok i tragičnog sudara vojnog vozila sa porodičnim automobilom kod Ušća, u kojem su poginule četiri osobe, među kojima i troje dece.

Nestanak i tragičan kraj potrage za Smiljom Stojiljković iz sela Jarsenovo predstavljaju duboku porodičnu tragediju koja je uzdrmala lokalnu zajednicu. Nadamo se da će porodica pronaći snagu da se nosi sa ovim gubitkom i da će zajednica pružiti podršku u ovim teškim trenucima

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading