JOŠ JEDNA JEZIVA SAOBRAĆAJNA NESREĆA! HOROR KOD RATKOVA! Ima poginulih (FOTO)

Autor:

Hronika

22.09.2024

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crni niz se nastavlja!

JOŠ JEDNA JEZIVA SAOBRAĆAJNA NESREĆA! HOROR KOD RATKOVA! Ima poginulih (FOTO)

Foto: Shutterstock

Tragična nesreća na putu Ratkovo-Odžaci: Poginuo motociklista

Na putu Ratkovo-Odžaci danas se dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj je, nažalost, poginula jedna osoba. Prema informacijama sa lica mesta, stradala osoba je bila motociklista, a uviđaj je trenutno u toku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 


Detalji nesreće

Nesreća se dogodila na delu puta Ratkovo-Odžaci, a prema prvim izveštajima, motociklista je bio uključen u sudar sa drugim vozilom. Tačan uzrok nesreće još uvek nije poznat, ali policija vrši istragu kako bi utvrdila sve okolnosti ovog tragičnog događaja.

Obustava saobraćaja

Kako bi omogućili nesmetano obavljanje uviđaja i intervenisanje hitnih službi, saobraćaj na delu puta Ratkovo-Odžaci je obustavljen. Građani se mole da koriste alternativne pravce kako bi izbegli ovo područje dok se situacija ne normalizuje.

Reakcije nadležnih organa

Policija i hitne službe su odmah reagovale nakon saznanja o nesreći, te su upućene na lice mesta kako bi pružile pomoć i sprovela neophodne mere. Takođe, nadležni organi apeluju na vozače da budu posebno oprezni i poštuju saobraćajne propise kako bi se izbegle ovakve tragične situacije.

Ova teška saobraćajna nesreća na putu Ratkovo-Odžaci je podsetnik na važnost bezbednosti u saobraćaju i opasnosti koja može nastati usled nepoštovanja saobraćajnih pravila. Nadamo se da će istraga rasvetliti sve okolnosti ove nesreće i da će se preduzeti mere kako bi se smanjio broj sličnih incidenata u budućnosti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading