VATRA JE PROGUTALA VRTIĆ OD 930 KVADRATA! Poznati detalji stravičnog požara! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Hronika

23.09.2024

23:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"U ovaj vrtić išlo je 139 dece, svi oni biće raspoređeni u druge vrtiće i niko od njih neće ostati bez svog mesta u predškolskoj ustanovi", kaže predsednik opštine Gornji Milanovac

VATRA JE PROGUTALA VRTIĆ OD 930 KVADRATA! Poznati detalji stravičnog požara! (FOTO/VIDEO)

Foto: TANJUG/ BRANKO LUKIĆ

Vrtić potpuno izgoreo

Požar koji je nešto nakon 17 sati izbio u zgradi Predškolske ustanove "Sunce" u prigradskom naselju Nevade u Gornjem Milanovcu je lokalizovan. Tim povodom, oglasio se predsednik opštine Gornji Milanovac

Vatra je progutala celokupan objekat, koji se prostirao na 930 kvadratnih metara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Sva deca i zaposleni su pre izbijanja vatre, već bili napustili predškolsku ustanovu tako da u ovom požaru nema povređenih osoba.

- Objekat je potpuno izgoreo, ali su vatrogasci uz pomoć zaposlenih u JKP i pripadnika vojske uspeli da lokalizuju vatrenu stihiju i tako spasu novi objekat koji se gradi pored, kao i kuće koje se nalaze u blizini. Ovaj objekat izgrađen je 1981. godine I bio je montažnog karaktera - kaže predsednik opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević, koji je odmah stigao na lice mesta, piše Informer.

Ogromna materijalna šteta

Pričinjena materijalna šteta je ogromna, ali i sam Kovačević naglašava da je najvažnije da nema povređenih.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

- U ovaj vrtić išlo je 139 dece, svi oni biće raspoređeni u druge vrtiće i niko od njih neće ostati bez svog mesta u predškolskoj ustanovi. Izgradićemo novi vrtić još većeg kapaciteta - naglasio je Kovačević.

Uzrok izbijanja požara tokom narednih dana utvrdiće nadležni organi. Buktinja je, kako se može videti na snimcima bila velika. Zašto je tačno izbio požar, za sada nije poznato, a istražitelji i nadležno tužilaštvo sada su na potezu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading