"OVO NIJE SUDBINA, OVO JE TRAGEDIJA KOJU OVAJ KRAJ NE PAMT!" Ceo Novi Pazar se slomio na sahrani Danijela Lazovića i troje dece - SVEŠTENIK JEDVA GOVORI!

Autor:

Hronika

24.09.2024

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Scene koje kidaju dušu!

"OVO NIJE SUDBINA, OVO JE TRAGEDIJA KOJU OVAJ KRAJ NE PAMT!" Ceo Novi Pazar se slomio na sahrani Danijela Lazovića i troje dece - SVEŠTENIK JEDVA GOVORI!

Foto: ST/Dragan Kadić, Printscreen

Hronika

U sudaru vozila Vojske Srbije i putničkog automobila poginuli su Danijel Lazović (33) i njegova deca: Lana (10), Luka (7) i Mila (1), kao i Dijana Kutlačić (27) iz Novog Pazara i Raške.

Teške povrede zadobila je Mirjana Lazović (32), koja je preživela nesreću u kojoj su izgubili život njen suprug, troje dece i prijateljica. Nakon oporavka, Mirjana je otpuštena iz bolnice u Kraljevu na lični zahtev.

Opelo deci i Danijelu Lazoviću završeno je i porodica ide ka grobnim mestima gde će biti sahranjen otac i troje male dece.

Ovo nije sudbina, ovo je tragedija koju ovaj kraj ne pamti - rekao je, jedva govoreći, sveštenik.

Podsećamo, danas je u Novom Pazaru i Raški proglašen Dan žalosti zbog ove tragične nesreće koja se dogodila u subotu, kada je život izgubilo pet osoba, uključujući troje dece.

Lokalne vlasti Novog Pazara i Raške apelovale su na medije i ugostitelje da prilagode svoje programe Danu žalosti. Zastave su spuštene na pola koplja, a planirane manifestacije otkazane ili prilagođene ovoj tragičnoj situaciji. Saučešće porodicama poginulih izrazili su gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac i predsednik Opštine Raška Darko Milićević.

Vozač vojnog vozila, M. V., koji je učestvovao u nesreći, priveden je i saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu, gde mu je određen pritvor. Protiv njega je pokrenuta istraga zbog sumnje na teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading