NAJNOVIJI DETALJI STRAVIČNE NESREĆE KOD ZLATIBORA! Očevidac tvrdi da je mladić pokušao da uradi OVO, kad se devojka ZAKUCALA u njega i na mestu poginula!

Autor:

Hronika

25.09.2024

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nesreći na magistralnom putu Užice-Zlatibor pognula je devojka (28) koja je upravljala putničkim vozilom, užičkih registracija.

NAJNOVIJI DETALJI STRAVIČNE NESREĆE KOD ZLATIBORA! Očevidac tvrdi da je mladić pokušao da uradi OVO, kad se devojka ZAKUCALA u njega i na mestu poginula!

Foto: Facebook/Zeljko Djuricic

Na magistralnom putu kod Zlatibora dogodila se teška saobraćajna nesreća, o kojoj je već pisao naš portal.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Prema nezvaničnim informacijama, jedna žena je izgubila život u sudaru teretnog vozila, koje pripada lokalnoj privatnoj firmi, i putničkog automobila kojim je ona upravljala.

Na deonici magistrale u mestu Jevremovići, sudarili su se putničko vozilo i kamion sa mešalicom za beton. Mladić koji je vozio kamion kad aje uočio da devojka ide ka njemu trudio se da izbegne, ali nije uspeo. Bio je sav pogubljen. Na putu je bilo dečijih igračaka zbog čega smo strahovali da ima još žrtava, ali nastardala je samo devojka. Tuga, mlada je bila, život je tek bio pred njom. Tako je podletela pod kamion da joj je auto bio ulubljen, nije imalo šanse da preživi - navodi očevidac za Republiku.

Detalji o uzroku nesreće još uvek nisu poznati, ali prema rečima očevidaca, kamion se kretao iz pravca Zlatibora, dok je žena dolazila iz pravca Užica. Tačne okolnosti koje su dovele do sudara niko nije mogao da potvrdi.

Republika

Foto: Facebook/Zeljko Djuricic

Slike nesreće sa lica mesta

Na mestu nesreće scene su bile jezive – automobil je gotovo potpuno smrskan, a stvari iz unutrašnjosti razbacane po kolovozu.

- Automobil je neprepoznatljiv, potpuno smrskan, izgleda strašno - rekao je jedan od prolaznika. Kamion je, pokušavajući da izbegne sudar, završio ispod obale na svojoj desnoj strani.

Saobraćaj na toj deonici odvijao se usporeno, ali je ubrzo normalizovan. Ova deonica puta je poznata po čestim saobraćajnim nesrećama, pa retko prođe dan bez sličnih događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading