JOŠ UVEK ČEKAM DA ME ĆERKA POZOVE I KAŽE "SREĆAN ROĐENDAN TATA"! Potresne reči oca Ivane Krivokapić koju je ubio Jetmir u stanu na Zvezdari

Autor:

Hronika

25.09.2024

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Studentkinja Ivana Krivokapić ubijena je pre više od godinu dana u iznajmljenom stanu u Beogradu!

JOŠ UVEK ČEKAM DA ME ĆERKA POZOVE I KAŽE "SREĆAN ROĐENDAN TATA"! Potresne reči oca Ivane Krivokapić koju je ubio Jetmir u stanu na Zvezdari

Foto: ST/Nemanja Pančić, Printscreen/Facebook

Ubijena Ivana Krivokapić

"Ponovo me put i želja ovde dovela. Sat iza ponoći. Čekam taj poziv: "Srećan rođendan, tata!". Čekam. Anđele moj. Osećam tu si", reči su Slobodana Krivokapića, oca Ivane Krivokapić koja je ubijena pre više od godinu dana u iznajmljenom stanu na Zvezdari. Za ubicom, Jetmirom Gočajem (24) se i dalje traga.

 

 

Telo nađeno pre više od godinu dana

Podsetimo, telo Ivane Krivokapić pronašla su njena braća 24. decembra 2022. godine u iznajmljenom stanu na Zvezdari. Kako im se nije javljala na telefon, razvalili su vrata stana i zatekli je mrtvu na krevetu otkopčanih pantalona i podignute bluze.

Ugledali su modrice po vratu, a imala je i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci i podlaktice. Sa vrata su joj pokidana dva lančića, koja su ostavljena na komodi, a pored je pronađen mobilni telefon sa maskom kao i kožni rokovnik.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram

Jetmir Guide Gocej

Ubica na slobodi

Kako je utvrđeno, Ivanu je ubica udavio golim rukama, a zatim zaključao stan i poneo ključ sa sobom. Više javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je da je za zločin osumnjičen Jetmir Guide Gocej, mladić iz Crne Gore sa kojim je Ivana navodno bila u vezi.

Ivanin ubica je, za sada, uspeo izmaći pravdi, uprkos međunarodnoj poternici.

Jetmir Gočaj je aktivno na društvenim mrežama objavljivao fotografije sa ubijenom studentkinjom, uz srceparajuće poruke opraštanja. Gočaj je sve vreme glumio da je tužan, kao i da pati, sve dok policija nije rasvetlila slučaj. Osumnjičeni Gočaj se još uvek nalazi u bekstvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading