OVO JE MESTO KOBNE NESREĆE U BRANKOVINI! Kolima se zakucao u BETONSKU CEV, delovi vozila i krv na sve strane, JEZA! (VIDEO)

Autor: Mirjana Stojadinović

Hronika

29.09.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika na licu mesta stravične nesreće u Brankovini.

OVO JE MESTO KOBNE NESREĆE U BRANKOVINI! Kolima se zakucao u BETONSKU CEV, delovi vozila i krv na sve strane, JEZA! (VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Sinoć oko 4 časa došlo je do teške saobraćajne nesreće na putu Valjevo - Šabac, u Brankovini, a na licu mesta su poginule dve devojke starosti 23 i 24 godine iz Valjeva, dok su tri osobe zadobile teške telesne povrede.

Putničkim vozilom ''audi A4'', upravljao je 22-godišnji mladić iz Beograda koji se krećući se iz pravca Valjeva ka Koceljevi, na uzbrdici u blagoj krivini ulevo u Brankovini, izgubio kontrolu nad automobilom i sleteo u kanal s desne strane puta i udario u betonsku cev.

Nakon sletanja, udario je u betonski propust zbog čega su na licu mesta nastradale devojka iz Valjeva stara 23 godine, koja se nalazila na mestu suvozača, kao i devojka stara 24 godine koja je takođe bila putnica u vozilu.

Ekipa portala Republika je na licu mesta, a prizor koji smo zatekli je stravičan. Naime, automobil je već odnet, ali su delovi istog rasuti svuda po putu i trav, kao i tragovi krvi.

Po svemu sudeći, automobil je od siline udarca uništen u potpunosti, što je i dovelo do tragičnog ishoda.

K. P. (23) koja je sinoć sa prijateljicom J. P. (24) poginula u teškoj saobraćajnog nesreći u mestu Blizonja kod Valjeva je unuka vlasnika jedne kafane u Valjevu.

- Stradala K. P. je ćerka A. P., čiji otac, poznat po nadimku Beli, drži jedan mali restoran u Valjevu. Pored njega, vlasnik restorana ima još jednog sina I. P. Čuli smo za tragediju. Strašno - rekao je jedan Valjevac, prenosi Informer.

Mladić V. K. (22) koji je vozio "audi 4" je iz sela Slatina kod Valjeva. Teške telesne povrede je zadobio vozač V.K., D.Ž. (18) iz Valjeva i I.K. (22) iz sela Blizonje grad Valjevo. Svo troje je prevezeno na UC Beograd.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Milovan

29.09.2024 16:28

U 4 sara ujutro se vraćali kuci. Imaju li one roditelje i neke obaveze. Prave majke bi to bile