PRETIO SUPRUZI DA ĆE JOJ SIPATI KISELINU U GENITALIJE, PA UJEDAO SINA ZA RAME: Detalji horora u Zemunu

Autor:

Hronika

30.09.2024

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema optužnom predlogu, optuženi je u alkoholisanom stanju govorio uvredljive reči

PRETIO SUPRUZI DA ĆE JOJ SIPATI KISELINU U GENITALIJE, PA UJEDAO SINA ZA RAME: Detalji horora u Zemunu

Foto: Shutterstock

Javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je podneo Trećem osnovnom sudu u Beogradu optužni predlog protiv D.M. (42) zbog sumnje da je izvršio dva krivična dela nasilja u porodici. Optuženi se tereti da je u toku noći 27./28. avgusta, u porodičnoj kući u Beogradu, primenom nasilja, pretnjom i drskim ponašanjem ugrozio spokojstvo i telesni integritet članova svoje porodice – bivše vanbračne supruge i sina.

Prema optužnom predlogu, optuženi je u alkoholisanom stanju govorio uvredljive reči, pretio da će kupiti sumpornu kiselinu i sasuti je oštećenoj u genitalije, palio i gasio plamen upaljača uz pretnje da će je zapaliti, kao i da će je zaklati ključem od automobila. Dodatno, optuženi je pokušao da gurne oštećenu u podrum, a zatim je pokušao da je obuzda stavljajući joj ruku preko usta kako ne bi vrištala. Kada je pokušala da pobegne, optuženi ju je sustigao i držao joj ruku preko usta, a potom je bio zaustavljen i oboren na travnjak od strane sina, koji je potom i sam bio napadnut.

Javni tužilac je predložio sudu da opozove raniju uslovnu osudu okrivljenom i da mu izrekne jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 2 godine i 2 meseca. Takođe, predloženo je produženje pritvora u kojem se okrivljeni nalazi od dana 29.08.2024. godine, kada je lišen slobode.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading