DRAMA NA LETU ZA BEOGRAD! Kinez opljačkao drugog putnika! SVE TO VIDEO STJUART PA NASTAO HAOS!

Autor:

Hronika

04.10.2024

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Okrivljeni je, u prisustvu sudskog prevodioca za kineski jezik i branioca, saslušan na sve okolnosti kada je negirao izvršenje krivičnog dela koje mu se stavlja na teret.

DRAMA NA LETU ZA BEOGRAD! Kinez opljačkao drugog putnika! SVE TO VIDEO STJUART PA NASTAO HAOS!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Shutterstock

Javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu danas je saslušao državljanina Kine D.X. (54) zbog krađe.

Njemi se stavlja na teret da je u avionu, koji je saobraćajao na relaciji Abu Dabi - Beograd, iskoristio činjenicu što se njegov ranac nalazio pored ranca oštećenog J.I. (53) i iz njega oduzeo novac u iznosu od 1.500 dolara.

To je primetio stjuart i obavestio pilota. Okrivljeni je, u prisustvu sudskog prevodioca za kineski jezik i branioca, saslušan na sve okolnosti kada je negirao izvršenje krivičnog dela koje mu se stavlja na teret.

Po predlogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu Treći osnovni sudu u Beogradu je prema okrivljenom odredio pritvor, imajući u vidu da je okrivljeni nezaposleno lice, da nema ni prebivalište, ni boravište, kao ni imovinu na teritoriji Republike Srbije, pa sve navedene okolnosti ukazuju na opasnost od bekstva.

Podsećamo na još jednu neprijatnost koja se prethodnih dana desila na nekom letu za Beograd. 

Naime, muškarac (72) je pre dva dana umro u avionu koji je iz Tivta sleteo na Aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu.

Ekipa Hitne pomoći mogla je samo da konstatuje smrt.

Pre nekoliko meseci takođe se dogodilo da je avion morao prinudno da sleti pošto je Britanki, koja se vraćala sa operacije želuca u Turskoj, iznenada pozlilo. Nažalost, devojka je od komlikacija preminula u KBC Bežanijska Kosa.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading