UDARIO ČOVEKA NA PEŠAČKOM PRELAZU I POBEGAO: Uhapšen vozač (20) u Kraljevu

Autor:

Hronika

06.10.2024

22:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac (41) zadobio je teške telesne povrede

UDARIO ČOVEKA NA PEŠAČKOM PRELAZU I POBEGAO: Uhapšen vozač (20) u Kraljevu

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

F. Lj. (20) uhapšen je u Kraljevu zbog sumnje da je izvršio krivična dela teško delo protiv bezbednosti saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Naime, on se sumnjiče da je sinoć u Ulici IV kraljevački bataljon automobilom "lančija" udario muškarca (41) na pešačkom prelazu, a potom pobegao sa lica mesta.

Pešak je zadobio teške telesne povrede.

F. Lj. je određeno zadržavanje do 48 sati, u kom roku će, uz krivičnu prijavu, biti priveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Kraljevu.

Kako je Republika ranije pisala, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Svilajncu u aprilu ove godine, uhapsili su M. Đ. (24) koji je, kako se sumnja, izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo dvadesettrogodišnji mladić iz ovog mesta.

Sleteo s puta, pa pobegao

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi M. Đ. je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega je, uz krivičnu prijavu, priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Despotovcu.

Sumnja se da je on, u selu Bobovo kod Svilajnca, vozeći automobil marke „alfa romeo“ u kojem se nalazio i dvadesettrogodišnji mladić, sleteo s puta, a potom pešice pobegao.

Policija je pored automobila zatekla povređenog dvadesettrogodišnjaka koji je potom prevezen u zdravstvenu ustanovu na ukazivanje pomoći, a u toku noći je i preminuo od posledica povreda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading