KOSTA KECMANOVIĆ DOVEDEN U SPECIJALNI SUD!

Autor:

Hronika

08.10.2024

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak-ubica doveden je u kolima Hitne pomoći i pratnji policije na suđenje u Specijalni sud.

KOSTA KECMANOVIĆ DOVEDEN U SPECIJALNI SUD!

Foto: ST/Dragan Kadić

Kosta Kecmanović koji je 3. maja ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" u Beogradu doveden je u prostorije Specijalnog suda u Beogradu, gde će biti nastavljen krivični postupak koji se vodi protiv dečakovih roditelja Miljane Vladimira Kecmanovića.

On je sa Klinike za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu doveden u Specijalni sud u kolima Hitne pomoći i u pratnji policije.

Ispred suda je opsadno stanje, mere bezbednosti su na najvišem nivou.

Podsetimo, tog kobnog 3. maja Kosta je usmrtio devetoro vršnjaka i čuvara škole, a na svom prvom svedočenju je ispričao detalje zločina.

Priznao je da je istina da je pre zločina napravio spisak na kom je na engleskom pisalo ''primarne mete'', kao i da je odlučio da usmrti vršnjake jer se osećao "necenjeno i odbačeno".

- Da, jesam. Ja sam želeo da nastavim sa tim svojim činom, tako da sam odlučio da za tu prvu učionicu u koju bih ušao, da eventualno napišem imena, na primer dece za koju bi mi bilo, tačnije učenika, za koje bi mi bilo da kažem okej da ih pogodim, ali taj spisak se produžio na možda 22 ili 23 imena, tako da sam taj spisak odbacio i nisam želeo da se vodim po spisku, odnosno da imam neke individualce. Ne znam tačno o čemu sam razmišljao tada, ali voleo sam da izbegnem da pucam u neka lica sa kojima sam u dobrim odnosima - izjavio je tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading