OGLASIO SE HIRURG PRODANOVIĆ! Evo šta kaže o dramatičnoj tuči u fast fudu u Beogradu u kojoj mu je ODSEČEN palac!

Autor:

Hronika

10.10.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srđan Prodanović progovorio za Republiku.

OGLASIO SE HIRURG PRODANOVIĆ! Evo šta kaže o dramatičnoj tuči u fast fudu u Beogradu u kojoj mu je ODSEČEN palac!

Foto: instagram printskrin

Srđan Prodanović

Srđan Prodanović, poznati beogradski hirurg, bio je akter tuče u fast fudu na Trgu republike u Beogradu, kada mu je momak koji radi u pomenutom lokalu, u samoodbrani, nožem za sečenje girosa odsekao palac na ruci.

Kako je Republika pisala, Prodanović je odmah otišao u Urgentni centar, gde mu je pružena pomoć, a da bi nastavio sa svojim hirurškim poslom presadio je prst sa noge.

Ovim povodom se za naš portal oglasio Srđan Prodanović, koji tvrdi da se sve dogodilo pre tri meseca, a ne pre desetak dana, kad se vest o incidentu pojavila, kao i da je u pitanju bila posekotina.

- To je bilo pre tri meseca, bila je manja povreda, sve je kako treba. Ja već radim, nije ništa strašno. Nisam presađivao prst, rađena je rekonstrukcija, sve je sređeno - rekao je doktor Prodanović za Republiku.

 

 

Podsetimo, Prodanović i njegov prijatelj su izazvali incident. Najpre je došlo do verbalne rasprave, a onda i do fizičkog okršaja, usled čega je hirurg povređen.

Na snimku se jasno vidi da je Prodanović nasrnuo na momka koji radi u fast fudu, a on je u samoodbrani podigao nož za sečenje girosa, kojim ga je i povredio. Drug Srđana Prodanovića  je vikao na zaposlene i pesnicama zajedno s hirurgom preko pulta udarao momke, dok su ostali koji su bili u lokalu pokušali da ih razdvoje i smire čitavu situaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading