OGLASIO SE OTAC DANKE ILIĆ, KOM SU PRETILI UHAPŠENI MUŠKARCI: Sami sebe su prijavili policiji!

Autor:

Hronika

11.10.2024

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrio detalje drame.

OGLASIO SE OTAC DANKE ILIĆ, KOM SU PRETILI UHAPŠENI MUŠKARCI: Sami sebe su prijavili policiji!

Foto: printskrin

Nakon vesti da su na teritoriji Bora uhapšena dvojica muškaraca zbog sumnje da su upućivala pretnje porodici dvogodišnje Danke Ilić, oglasio se Miloš, otac devojčice, i rekao da je upoznat s tim. Međutim, kako kaže, dvojicu sugrađana policiji nije prijavio niko iz porodice Ilić.

- Čuo sam da su nam pretili putem društvenih mreža, odnosno u lajv uključenjima na Tik-toku govorili su svakakve gluposti, pretili meni i mojoj porodici, spominjući i našu Danku - rekao je Miloš i otkrio da ne stoji on iza prijave policiji.

- Što se mene tiče, njih dvojica su sama sebe prijavila policiji. Taj snimak je došao do nadležnih, ja nisam ni morao da reagujem, a i nemam potrebe za tim, ne želim da se bavim time uopšte jer je reč o pravim glupostima - zaključio je Miloš, prenosi Kurir.

Podsećanja radi, Boranin D. S. uhapšen je 9. oktobra zbog pokušaja izazivanja panike i nereda putem društvenih mreža, a pored njega uhapšena je još jedna osoba, koja je preko iste medijske platforme upućivala direktne pretnje roditeljima male Danke Ilić.

O detaljima u vezi s konkretnim događajem, povodom kojeg je osumnjičenom određeno zadržavanje u ovom trenutku, a dok traje predistražni postupak, Osnovno javno tužilaštvo Bor nije htelo da iznosi detaljnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading