IZMASAKRIRAO BIVŠU SUPRUGU I NJENU MAJKU: Nastavlja se saslušanje ubice iz Rakovca!

Autor:

Hronika

11.10.2024

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svedok D. R., brat okrivljenog Branislava, ispričao je svoje iskustvo kritičnog dana.

IZMASAKRIRAO BIVŠU SUPRUGU I NJENU MAJKU: Nastavlja se saslušanje ubice iz Rakovca!

Foto: društvene mreže, MUP. Nemanja Pančić

Saslušanjem svedoka u novosadskom Višem sudu nastavljeno je suđenje Branislavu Radiću (48), koji se tereti da je 18. februara u porodičnoj kući u Rakovcu, pod dejstvom alkohola sa 2,84 promila, kršeći meru zabrane prilaska i komuniciranja sa bivšom suprugom Draganom Radić (47), na svirep način nožem usmrtio nju i njenu majku Nadu Četnik (75).

Svedok D. R., brat okrivljenog Branislava, ispričao je svoje iskustvo kritičnog dana. Branislav ga je pozvao telefonom i saopštio strašne vesti.

- Prvi put je nazvao i rekao šta je uradio i ja sam prekinuo vezu. Zatim je usledio drugi poziv. Ponovio je šta je uradio, a ja sam rekao da prekidam kako bi pozvao Hitnu pomoć, na šta je on odgovorio da nema potrebe, jer su obe mrtve. Bio sam u šoku zbog onoga što sam čuo. Pozvao sam policiju u Beočinu, ali mi se niko nije javljao, pa sam okrenuo 192. Sećam se da mi je rekao da je hteo da naudi sebi, ali mu Bog nije dao. Čuo sam po njegovom glasu da je bio u vrlo teškom stanju, pa sam pomislio da je sebe povredio - ispričao je brat okrivljenog.

Takođe, otkrio je da su te večeri konzumirali alkohol.

- Pili smo pivo, ali je on pre toga pio rakiju. Ja sam tokom noći doneo šest, sedam tura, a i drugari koji su bili sa nama su takođe donosili piće - naveo je D. R. i dodao da se Branislav to veče "zakačio" sa obezbeđenjem jer je bio pijan.

Sin pokojne Dragane Radić i okrivljenog Branislava nije želeo da svedoči, koristeći svoje zakonsko pravo kao privilegovani svedok.

Komšinice R. L. i M. K. L. izneli su svoje viđenje odnosa unutar porodice. R. L. ističe da je pokojna Nada uvek želela da zadrži ćerku i unuke, dok M. K. L. otkriva kako je Dragana bila između "dve vatre" i pokušavala da izmiri odnose.

- Branislav se izmirio sa sinovima i suprugom Draganom, ali je pokojna Nada, koliko ja imam saznanja, uvek želela da zadrži ćerku i unuke, a da Branislav ode. U kući je uvek bilo "trovanje". Ona je mislila da kada Branislav ode u zatvor, sve je probleme rešila - ispričala je komšinica i naglasila da pokojna Dragana nije htela da se razvede od Branislava, ali da je bila pod uticajem majke.


Saslušanje svedoka je pružilo nove uvide u složene odnose unutar ove porodice, ali i dalje ostavlja mnoga pitanja otvorena. Suđenje će biti nastavljeno 22. novembra, kada će biti saslušani preostali svedoci.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading