"PRIČALI SU DA NAM JE NA TAJNI RAČUN LEGLO 100.000 EVRA!" Dankini roditelji odgovorili na optužbe: Pare su nađene kod Dragijevića!

Autor:

Hronika

12.10.2024

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana i Miloš odgovarali su na pitanja o brojnim misterijama o Dankinom nestanku

"PRIČALI SU DA NAM JE NA TAJNI RAČUN LEGLO 100.000 EVRA!" Dankini roditelji odgovorili na optužbe: Pare su nađene kod Dragijevića!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Društvene mreže

Miloš i Ivana Ilić iz Bora, roditelji dvogodišnje devojčice Danke Ilić koja je nestala 26. marta ove godine u Banjskom Polju kod Bora, da bi se potom otkrilo da je ubijena, pojavili u jednom lajvu na društvenoj mreži Tik-tok, u kojem su učestvovali skoro dva i po sata.

Odgovarali su na pitanja o brojnim misterijama o Dankinom nestanku, ali i o užasnim teorijama zavere koje su pratile ceo slučaj.

Jedna od tih teorija tiče se tajnog računa. Upitan o tvrdnjama da je Milošu i Ivani Ilić posle nestanka Danke "na račun leglo 30.000 evra", otac Miloš je odgovorio:

- Ih, ja bih voleo da mi je legla ta cifra na račun, ali to se nikada nije desilo. Ali kod njih na računu je nađena velika cifra, evo supruga mi baš kaže, kod ovog iz Zlota, ja mislim da je to Dragijević. E, sada, da li su oni skupljali vremenom, ne znam, ne zalazim u to, samo znam da je pronađena velika cifra novca tu.

Republika

Foto: Društvene mreže

Dejan Dragijević i Danka Ilić

Majka Ivana je takođe odgovorila na ovu teoriju zavere:

- To je bilo da sam se ja porodila u Nemačkoj, da sam se vratila u Srbiju, da čekam da se oni osude doživotno, da ću da se odselim sa Milošem i decom tamo da živim, da ja tamo imam stan i na nekom tajnom računu 100.000 evra. Najgore od svega je što ljudi u to veruju...

Podsećamo, na pitanje o mogućnosti da je Danka oteta i prodana, Miloš Ilić je odgovorio da mu to "ne pije vodu".

- Iskreno da kažem, znate kako, to se desilo 26. marta, a oni (policija) su njih 28. imali na razgovoru. To je ipak razlika dva dana i to što nema DNK, znači moglo je da se ukloni bilo čime i bilo gde. Policija je nakon sedam, osam, 10 dana uzela njihov auto da veštači. Ljudi, za tih 10 dana je moglo da se skine bilo šta! - rekao je Miloš Ilić.

Upitani o optužbama da su i roditelji sami smatrali da je dete oteto i prodano i da su bili protiv države i protiv policije, Miloš Ilić je odgovorio:

- Kako mogu da budem protiv države, kad ta ista država radi svoj posao?! Oni su našli ubice!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading