RODITELJI U TEŠKOM ŠOKU POSLE PADA BEBE SA ČETVRTOG SPRATA! Tri sata se lekari u Novom Pazaru borili za njen život!

Autor:

Hronika

13.10.2024

19:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dete je u kritičnom stanju, ima krvarenje i prelome ekstremiteta. Intubirano je i pripremljeno za transport u Beograd, rečeno je iz Opšte bolnice Novi Pazar.

RODITELJI U TEŠKOM ŠOKU POSLE PADA BEBE SA ČETVRTOG SPRATA! Tri sata se lekari u Novom Pazaru borili za njen život!

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock, RINA

Osamnaestomesečni dečak koji je danas oko 16 časova pao sa četvrtog sprata stambene zgrade u Novom Pazaru nalazi se u kritičnom stanju, i na putu je u Univerzitetsku dečju kliniku u Beogradu, saznaje Tanjug u Opštoj bolnici Novi Pazar.

Prema informacijama sa odeljenja Dečje hirurgije novopazarske opšte bolnice, dete ima teške telesne povrede, opasne po život i dalje je životno ugroženo.

Oko 16 časova dogodio se taj nesrećni slučaj. Dete je sa trećeg sprata stambene zgrada u Novom Pazaru palo na plato ispred zgrade. Komšije i rodbina, kao i roditelji i dalje su u šoku. Prizori je, kažu, bio strašan.

Tri sata su se lekari Novopazarske opšte bolnice borili za život deteta koje je po padu sa trećeg sprata davalo znake života i hitno prevezeno iz glavne ulice Stefana Nemanje gde se nalazi stambena zgrada do Novopazarske opšte bolnice.

Lekari kažu da su učinili sve što u njihovoj moći, da su uložili nadljudske napore da sačuvaju život tog dvogodišnjega dečaka.

- Dete je u kritičnom stanju, ima krvarenje i prelome ekstremiteta. Intubirano je i u bolnici u Novom Pazaru pripremljeno za transport -  rečeno je iz Opšte bolnice Novi Pazar.

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je dete na putu u Beograd radi daljeg lečenja zbog zadobijenih teških telesnih povreda opasnih po život, saopštio je MUP. 

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading