U STANU DRŽAO 450 GRAMA AMFETAMINA: Muškarac uhapšen u Šidu

Autor:

Hronika

14.10.2024

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon veštačenja, protiv osumnjičenog će biti podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu

U STANU DRŽAO 450 GRAMA AMFETAMINA: Muškarac uhapšen u Šidu

Foto: MUP Srbije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici su prilikom pretresa stana tridesetjednogodišnjeg muškarca iz Šida pronašli i zaplenili 450 grama praha za koji se sumnja da je opojna droga amfetamin, navodi se u saopštenju MUP-a.

Nakon veštačenja, protiv osumnjičenog će biti podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Jagodini uhapsili su A. A. (44) iz okoline ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Droga i lekovi

Policija je u njegovoj kući pronašla i zaplenila 958 grama materije za koju se sumnja da je amfetamin i više komada lekova koji se nalaze na listi psihoaktivnih supstanci.

Takođe, pronađene su i drobilica i vagica za precizno merenje. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden nadležnom tužilaštvu.

Kako je Republika već pisala, turska policija uhapsila je srpskog državljanina Dejana J.(54) iz Batočine zbog krijumčarenja droge.

Dejan J, prema prvim informacijama, uhapšen je tokom primopredaje 25 kila heroina.

Prema nezvaničnim informacijama, on se svojim kamionom dovezao na mesto gde je trebalo da preuzme drogu, ali ga je pratila turska policija i uhapšen je na licu mesta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading