NE ZNAM DA PLIVAM, STRAH ME JE! Mali Stefan se udavio u Južnoj Moravi, njegova sestra ZA DLAKU izbegla istu sudbinu

Autor:

Hronika

15.10.2024

07:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tetka otvorila dušu o hororu na Južnoj Moravi

NE ZNAM DA PLIVAM, STRAH ME JE! Mali Stefan se udavio u Južnoj Moravi, njegova sestra ZA DLAKU izbegla istu sudbinu

Foto: Printskrin/Wikipedia

U kući gde je Stefan Z. (12), koji se utopio u Južnoj Moravi, živeo sa svojom porodicom vlada muk. Njegovi najbliži ne mogu da dođu sebi nakon jučerašnje tragedije, a kako tvrde, tinejdžer je skočio u vodu na nagovor druga.

Stefanova tetka, Ivana Perišić, rekla je za "Blic" da svog bratanca ne može da prežali.

- Tetka sam. Srce me boli. Taj dečko što je napravio, pa ja svog bratanca ne mogu da prežalim. Ovo je mnogo teško - rekla je ona.

"Pa zar da dete gleda brata kako se davi?"

Kako kaže, Stefanova sestra koja je u trenutku tragedije bila sa njim, ispričala je da su oni otišli na šljunkaru te da je Stefana njegov drug terao da skoči u vodu.

- Stefan je rekao: "Ja neću da skočim, ne znam da plivam i strah me je!", a on mu je odgovorio: "Ti si p****, nećeš da skočiš. Skoči ti, ja ću iza tebe.". On je terao i nju da skoči, ali ona nije htelaStefan je upao u dubinu i počeo je da zove: "Upomoć! Upomoć!", a on je pobegao. Ovo je velika žal i udarac na našu porodicu. Žalila sam babu i dedu, ali za dete, srce boli. Pa zar da dete gleda brata kako se davi... - kaže Ivana za "Blic" sa suzama u očima.

Republika

Foto: Printskrin

Stradali Stefan

Podsetimo, policija u Nišu i Više javno tužilaštvo u Nišu utvrđuju sve okolnosti pod kojima je nastradao tinejdžer čije telo je pronađeno juče u mestu zvanom "Bare" u opštini Doljevac.

Oglasila se i Stefanova majka

Vesna Z, majka tinejdžera, kazala je za "Blic" da joj je sin rekao: "Mama, daj mi pare da idem da kupim sok", međutim, kako kaže, slagao ju je.

- Ja sam mu dala novac i on je rekao da će da ide sa sestrom u prodavnicu i da će da se vrati. On me je slagao i otišao je kod drugara. Taj drugar mu je rekao: "Stefane idemo!", ali moj sin nije hteo da ide. Drugar ga je naterao. Rekao mu je "Hajde skoči ako nisi pi***!" i to ga je iznerviralo. Moj sin Stefan je onda pao u vodu. Taj drugar je to rekao i mojoj ćerki. On je kriv za sve to - tvrdi Vesna Z. za "Blic".

Kako kaže, nju su zvali ih Hitne pomoći kada se njen sin utopio, te je pitali da li je ona njegova majka. Zatim, kako kaže, rekli su joj da dođe po Stefana jer on nije dobro.

Oni nisu hteli odmah da mi kažu da je Stefan umro. Ja kada sam otišla tamo, doktori su mi dali infuziju, injekcije, tablete za smirenje. Kad su ga izvadili iz čamca, nisu hteli da mi daju da ga vidimOdvezli su ga u mrtvačnicu. Ja sam posle pala u nesvest - kaže naša sagovornica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading