OVO JE MILJANINA TAKTIKA DA IZBEGNE ZATVOR! Evo kako će masakr sina da svali na muža Vladimira Kecmanovića! Na SVE je spremna!

Autor:

Hronika

15.10.2024

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana ne smatra da je tražila od svog sina bilo šta nenormalno time što ga je terala da bude najbolji, a Kosta navodi da ga je to upravo nateralo da krene u krvavi pir.

OVO JE MILJANINA TAKTIKA DA IZBEGNE ZATVOR! Evo kako će masakr sina da svali na muža Vladimira Kecmanovića! Na SVE je spremna!

Foto: ST/Dragan Kadić, Printscreen

Suđenje roditeljima Koste Kecmanovića, Vladimiru i Miljani Kecmanović, nastavlja se u četvrtak pred Specijalnim sudom za masakr koji je počinio 3. maja prošle godine, kad je u Osnovnoj školi ''Vladislav Ribnikar'' usmrtio devetoro vršnjaka i čuvara škole. Kako Republika saznaje dečaku ubici pitanja na će postavljati njegovi roditelji.

Republika

Foto: Dragan Kadić

Miljana Kecmanović

Kako je naš portal ranije pisao, Kosta je na prethodnom ročištu istakao da su zapravo njegovi roditelji za sve krivi, a najpre majka koja je vršila veliki pritisak na njega.

- Majka je stalno tražila da budem najbolji. Ljutila se i vikala kad nisam bio najbolji. Ljutio sam se na nju što je to stalno tražila, to je uticalo da izvršim masakar. Vikala je na mene i pritiskala me - istakao je dečak-ubica, a onda pomenuo i očev pištolj iz kog je pucao na vršnjake.

- Da nisam imao očev pištolj, ne bih ovo izvršio - izjavio je Kosta.

Miljani Kecmanović nije bilo dobro od svedočenja sina, te je sve vreme gledala u pod, držala se za glavu i gledala u muža, dok je on sve vreme okretao glavu od nje.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Kosta Kecmanović

Kako saznajemo, nakon svedočenja sina, Miljana Kecmanović u dogovoru sa svojim advokatskim timom, rešila je da na sledećem suđenju "ide na sve ili ništa".

- Ona ne smatra da je pogrešila u odgajanju dece, a pogotovu Koste. Sigurna je da on namerno iznosi reči koje bi nju povredile. Miljana ne smatra da je tražila od svog sina bilo šta nenormalno time što ga je terala da bude najbolji, a Kosta navodi da ga je to upravo nateralo da krene u krvavi pir. Ona će u četvrtak pokušati da svali sve na Vladimira kako bi se ona izvukla. Ona nakon postupka planira sa ćerkom da ode iz Srbije, što je na početku već i pokušala - navodi izvor Republike.

Vladimir Kecmanović optužen je za teško delo protiv opšte sigurnosti, kao i da nije adekvatno držao oružje u kući, dok je protiv Miljane Kecmanović podignuta optužnica jer je na čauri koja je pronađena u kabinetu istorije nađen njen DNK.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading