U TUČI KOD NOVOG SADA TEŠKO POVREĐEN MLADIĆ! Nepoznati muškarci upali na privatnu žurku i napravili haos, POLICIJA TRAGA ZA NJIMA

Autor:

Hronika

16.10.2024

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladić (21) primljen je u Klinički centar Vojvodine sa teškim povredama zadobijenim u tuči na Ribarcu .

U TUČI KOD NOVOG SADA TEŠKO POVREĐEN MLADIĆ! Nepoznati muškarci upali na privatnu žurku i napravili haos, POLICIJA TRAGA ZA NJIMA

Foto: Printscreen

L. T. (21) primljen je u Klinički centar Vojvodine sa teškim povredama zadobijenim u tuči koja se dogodila u subotu u jutarnjim časovima na Ribarcu.

Republika

Foto: Instagram/moj_beo_grad_

Ilustracija

Kako za 021.rs kažu u PR službi Kliničkom centru Vojvodine, on se samoinicijativno javio u Urgentni centar u subotu, 12. oktobra, zbog, kako je sam naveo, povreda zadobijenih u tuči.

- Pacijent je primljen sa teškim telesnim povredama, te mu je odmah ukazana hitna medicinska pomoć i kompletna dijagnostika - navode u KCV.

Povređeni mladić je i dalje u Urgentnom centru, zbog hirurškog zbrinjavanja povreda.

Kako saznaje 021.rs, do fizičkog sukoba dve grupe muškaraca došlo je u jednom lokalu na Ribarskom ostrvu, oko tri, četiri sata posle ponoći. Navodno je reč o privatnoj žurci na koju je upala grupa nepoznatih muškaraca.

Republika

Foto: instagram.com/moj_beo_grad/printscreen

Ilustracija

Iz Policijske uprave u Novom Sadu navode da su im događaj prijavili zdravstveni radnici Kliničkog centra Vojvodine.

- Policijska uprava u Novom Sadu, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom, intenzivno radi na rasvetljavanju krivičnog dela teška telesna povreda, počinjenog na Ribarskom ostrvu - navode u PU Novi Sad.

Dodaju da će detaljnije informacije o ovom događaju javnosti biti poznate po okončanju istrage.

Nepoznato je zašto je do sukoba došlo, koliko ljudi je u njemu učestvovalo, da li je bilo još povređenih, da li ima privedenih, kao ni da li je policija identifikovala osumnjičene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading