"STOJ POLICIJA": Lažni saobraćajac uhapšen u Beogradu

Autor:

Hronika

17.10.2024

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Z. I. (48) stavio zvučnu signalizaciju i zaustavljao vozače u Rakovixci

"STOJ POLICIJA": Lažni saobraćajac uhapšen u Beogradu

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

Policija je, po nalogu Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsila Z. I. (48) zbog nasilničkog ponašanja. On je juče, kako saznajemo, na automobil stavio zvučnu signalizaciju na kojoj je pisalo "Stoj policija".

Tako se vozio po Rakovici, a onda od jednog vozača tražio da se zaustavi i da stane pored puta.

P. Đ. (58) je poslušao naređenje, a Z. I. je izašao iz vozila i počeo da ga udara, a zatim pobegao. P. Đ. je potom pozvao policiju i lekare Hitne pomoći.

Nasilnik je ubrzo identifikovan i uhapšen, a od njega je oduzet automobil, kao i lažna signalizacija.

Istragu o ovom slučaju vodi Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

Pretukli vozača autobusa

Kako je Republika već pisala, protiv dvojice mladića H. H. (25) i H. O. (17) podnete su krivične prijave, zbog sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje. Mladići se sumnjiče da su nakon kraće verbalne rasprave, fizički napali vozača autobusa iz Tutina.

- Osumnjičeni H. H. je, nakon što mu je određeno zadržavanje u trajanju od 48 sati, saslušan u prostorijama nadležnog tužilaštva. Tereti se za krivično delo nasilničkog ponašanja, kao i za krivično delo teške telesne povrede - potvrđeno je za RINU.

Tužilaštvo je podnelo predlog za određivanje pritvora Osnovnom sudu u Novom Pazaru, zbog osnovane sumnje da bi osumnjičeni boravkom na slobodi mogao uticati na svedoke i ometati postupak.

Postupak u odnosu na maloletnog osumnjičenog H. O. je razdvojen i vodiće se pred Višim javnim tužilaštvom u Novom Pazaru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading