KESICA SA MRIHUANOM ISPALA MU U HODNIKU TUŽILŠTVA: Smederevac osumnjičen za neovlašćeno držanje droge

Autor:

Hronika

22.10.2024

18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

N. A. (40) u džepu je imao kesicu sa marihuanom, koja mu je najverovatnije slučajno ispala posle čega je otišao iz tužilaštva

KESICA SA MRIHUANOM ISPALA MU U HODNIKU TUŽILŠTVA: Smederevac osumnjičen za neovlašćeno držanje droge

Foto: Shutterstock

Po nalogu dežurnog javnog tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu danas je uhapšen N. A. (40) iz Smedereva, zbog sumnje da je neovlašćeno držao opojnu drogu

Tužilačko osoblje je danas u hodniku tužlaštva u toku radnog vremena uočilo PVC kesicu u kojoj se nalazila zeljasta zelena materija nalik na opojnu drogu marihuana, policijski službenici PU Smederevo potom su obavili forenzički pregled lica mesta, nakon čega se pristupilo daljem operativnom radu u cilju identifikacije u tom momentu nepoznatog počinioca i utvđivanja tačnih okolnosti pod kojima se opojna droga našla u službenim prostorijama.

Na osnovu prikupljenih dokaza osumnjičenom N. A. je prilikom ulaska u prostorije tužilaštva kako bi predao podnesak, budući da već od ranije takođe ima svojstvo osumnjičenog u jednom drugom postupku, predmetna PVC kesica najverovatnije slučajno ispala iz džepa, a da on to nije ni primetio, nakon čega se udaljio iz zgrade tužilaštva.

Saslušan danas

Osumnjičeni će u toku današnjeg dana uz krivičnu prijavu biti priveden javnom tužiocu na saslušanje.

Kako je Republika već pisala, Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv M. J. (38) zbog sumnje da je počinio krivična dela neovlašćeno držanje opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading