VOZAČ AUTOBUSA KOJI JE UBIO VLASNIKA KAFANE U LESKOVCU TRENER OVOG FUDBALSKOG KLUBA! Oglasili se iz uprave!

Autor:

Hronika

23.10.2024

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika saznaje, vozač autobusa koji je sinoć usmrtio vlasnika kafane iz sela Živkovo kod Leskovca, trener i vlasnik tamošnjeg fudbalskog kluba.

VOZAČ AUTOBUSA KOJI JE UBIO VLASNIKA KAFANE U LESKOVCU TRENER OVOG FUDBALSKOG KLUBA! Oglasili se iz uprave!

Foto: ST/Petar Divac/N. MANDIĆ

Sinoć je u selu Živkovo kod Leskovca došlo do tragedije kada je poginuo muškarac (61), vlasnik lokalne kafane. On je nastradao kada je na njega naleteo vozač autobusa Jovan M. (66), koji je odmah priveden nadležnom tužilaštvu u Leskovcu.

Kako Republika saznaje, Jovan M. je trener Fudbalskog kluba ''Marjan MB'' iz Leskovca, a za nas su se oglasili iz uprave kluba.

- Vozač je Jovan, trener FK MB. Ne bih tačno znao šta se dogodilo, svi pričaju različito. To samo očevici mogu tačno da kažu, mi samo možemo da nagađamo. Jovan je normalan čovek, ne pije, fin je čovek, tragedija je sa obe strane. Na snimcima se vidi da vlasnik kafane koji je poginuo nije gledao, samo je izašao iz kafane na ulicu, ovaj je naleteo i to se dogodilo. Šta da vam kažem, tragedija - rekli su nam je iz uprave ovog kluba i dodali da sada ne znaju šta će biti ni sa Jovanom, a ni sa klubom koji je on vodio i bio glavni za sve.

Podsetimo, vlasnik kafane je udaren na regionalnom putnom pravcu Leskovac - Niš, koji prolazi kroz Živkovo. Lekari Opšte bolnice u Leskovcu su učinili sve što su mogli da mu spasu život, ali je nesrećni čovek podlegao ozbiljnim povredama. On je u bolnicu primljen sa politraumom, kao i povredama drugih organa, pa mu pomoći, uprkos naporima lekara, nije bilo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading