NEĆE DUŠU MOĆI DA ISPUSTI DOK NE PRIZNA SVE! Majka Danke Ilić sigurna da je ON umešan u UBISTVO njene ćerke: On je najveći krivac!

Autor:

Hronika

25.10.2024

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Ilić progovorila je o porodici Dragijević.

NEĆE DUŠU MOĆI DA ISPUSTI DOK NE PRIZNA SVE! Majka Danke Ilić sigurna da je ON umešan u UBISTVO njene ćerke: On je najveći krivac!

Foto: Društvene mreže

Majka Danke Ilić (2), koja je 26. marta nestala u Banjskom polju kod Bora, a ispostaviće se da je ubijena, po priznanju Dejana Dragijevića i Srđana Jankovića, Ivana Ilić odgovarala je na pitanja ljudi u Tik-tok lajvu zajedno sa suprugom Milošem Ilićem.

Tokom razgovora o tom tragičnom događaju dotakli su se i porodice Dragijević.

- Sada već nakon više od sedam meseci mislim da Srđan Janković i Dejan Dragijević i ne znaju gde je moje dete nakon što je više puta premeštano, ali mislim da je Radoslav, odnosno Dejanov otac, umešan u sve! On je najveći krivac i sigurna sam da on zna gde je moje dete. On neće moći dušu da ispusti dok je ne olakša i prizna sve - rekla je Ivana na pitanje u vezi s Radoslavom Dragijevićem, ocem osumnjičenog za ubistvo Dejana Dragijevića.

Ivana je dodala i da veruje da će istina na kraju izaći na videlo i da će krivci odgovarati. 

 - Na ročištu u krivičnom postupku nećemo imati advokate, za sada mislimo da nema potrebe za tim, ali ako bude, angažovaćemo naravno. Inače, sprema se tužba za Radoslava Dragijevića zbog klevete da je Dankin tata direktor "Vodovoda", kao i zbog upućenih reči: "Pitajte majku, ona zna gde je dete" - dodala je Ivana.

Podsetimo, Dejan Dragijević i Srđan Janković optuženi su za ubistvo male Danke, dok je Dejanov otac Radoslav optužen za za pomaganje Srđanu Jankoviću i neprijavljivanje krivičnog dela koje je on počinio.

Dalibor Dragijević, Dejanov brat, takođe je bio osumnjičen za pomaganje u prikrivanju tela, ali je u noći između 6. i 7. aprila preminuo u policijama PU Bor, dok je Radoslav Dragijević u pritvoru bio do 29. maja, nakon čega je pušten da se brani sa slobode.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading