EKSKLUZIVNI SNIMAK! NAPADAČ S NOVOG BEOGRADA BEZ SVESTI HOSPITALIZOVAN: Prebačen iz automobila Interventne jedinice u kombi Hitne pomoći! (VIDEO)

Autor:

Hronika

28.10.2024

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pomahnitali napadač ženu S. P. (49) upucao je u stomak, a sina N. P. (22) u nogu.

EKSKLUZIVNI SNIMAK! NAPADAČ S NOVOG BEOGRADA BEZ SVESTI HOSPITALIZOVAN: Prebačen iz automobila Interventne jedinice u kombi Hitne pomoći! (VIDEO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Danas se na Novom Beogradu dogodila pucnjava kada je muškarac D. P. (62) pucao je danas iz pištolja u ženu i sina i oboje ih ranio.

Pucnjava se dogodila na Bežanijskoj kosi, a pomahnitali napadač ženu S. P. (49) upucao je nogu, a sina N. P. (22) u stomak.

Napadač je uhapšen, a potom mu je pozlilo u automobilu Interventne jedinice policije, odakle je, bez svesti, prebačen i kombi Hitne pomoći koji ga je odvezao.

 

 

Republika se nalazi na licu mesta.

Advokat Filip Backović kaže da je u februaru imao problem s napadačem, napadao je već ljude po parkingu, policija nije reagovala.

Pretio je smrću njegovoj svastiki, išamarao je na parkingu kada je krenula da sklanja kamenje neko sa parkinga jer je on zauzeo javno parkiralište, ona je išla u rikverc i udarila u to kamenje, kada je izašla iz kola, počela je da ga sklanja, a on je izleteo, našamarao je, pretio joj.

- Sin je pogođen u stomak, a žena u nogu - kaže dobro obavešten izvor Informera.

Nakon pucnjave, patrola policije sa Novog Beograda uhapsila je pomahnitalog napadača.

- On je tom prilikom pokušao da se ubije, ali su ga policajci sprečili u toj nameri - naglašava izvor Informera.

Pucnjava se dogodila u porodičnoj kući, a povređeni su zbrinuti u KBC Bežanijska kosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading