DOLAZI PUN MESEC U JARCU: Četiri znaka očekuju velike promene!

Autor:

Lifestyle

20.06.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pun Mesec koji se očekuje 22. juna donosi astrološki aspekt koji će imati uticaj na sve znakove Zodijaka, sa posebnim naglaskom na Jarčeve, Ovnove, Vage i Rakove.

DOLAZI PUN MESEC U JARCU: Četiri znaka očekuju velike promene!

Foto: Shutterstock

Ovaj Mesec se naziva "Mesec jagode" i biće u desetom horoskopskom znaku, Jarcu.

Očekuje se da će doneti pojačan osećaj odgovornosti i produktivnosti, te vreme za fokusiranje na karijeru i lične aspiracije.

Planetarni uticaj i retrogradnost Saturna

Uoči punog Meseca, važno je napomenuti da će planetarni vladar Jarca, Saturn, biti retrogradan u Ribama nekoliko dana kasnije. Ovo će ovaj period učiniti moćnim vremenom za razmatranje zrelijeg i odgovornijeg pristupa životu.

Simbolika punog Meseca jagode

U nekim duhovnim tradicijama, Mesec jagode se smatra simbolom ljubavi i prosperiteta, te vreme je da se uživa u slatkoći života i poveže sa ljubavlju i obiljem. Ovaj Mesec može podstaći izražavanje saosećanja prema sebi i drugima, dok se aktivno prate lični planovi.

Foto: Shuttterstock

Horoskop

Uticaj na horoskopske znakove

Pun Mesec u Jarcu najviše će osetiti Jarčevi, Ovan, Rakovi i Vage. Savetuje se preispitivanje životnih prioriteta i izbegavanje donošenja odluka u afektu. Očekuje se period koji donosi velike promene na poslu, mogućnost promene posla ili pozicije na radnom mestu.

Pun Mesec jagode u znaku Jarca nosi sa sobom značajan uticaj na emotivnu, duhovnu i poslovnu sferu života. Ovaj period može biti vreme razmišljanja, transformacije i promena, te je važno fokusirati se na praktične korake ka ostvarenju ciljeva i odgovornom pristupu životu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading