HOROSKOP ZA PETAK 21. JUN! OVNOVE MUČI NESANICA: Bikove čeka važan poslovni sastanak!

Autor:

Lifestyle

20.06.2024

23:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezde, ti neumorni svetionici na nebu, danas su ispisale nove priče za naše živote. Osetite puls energije i saznajte šta vam Zvezde poručuju u današnjem horoskopu.

HOROSKOP ZA PETAK 21. JUN! OVNOVE MUČI NESANICA: Bikove čeka važan poslovni sastanak!

Foto: Shutterstock

Rakovi - Ovo je idealan trenutak za javne nastupe, kada možete da izrazite inventivne poslovne ideje. Oprez s novim saradnicima. Što se tiče ljubavi, slobodni Rakovi mogu započeti vezu s osobom za koju se kasnije može ispostaviti da nije ono što su očekivali.

Blizanci - Pruža vam se prilika da ostvarite veliki korak u karijeri. Pa ipak, budite oprezni s finansijama. Ovaj dan donosi vam lepu atmosferu između vas i partnera. Slobodne očekuje zanimljiv izlazak s prijateljima. 

Devica - U razgovoru s nadređenima moguća je konfliktna situacija. Argumenti su na vašoj strani, te budite smireni. Niste zadovoljni ponašanjem partnera i razmišljate o raskidu. Dobro razmislite pre povlačenja radikalnog poteza. Više se odmarajte.

Strelac - Glavna tema ovog dana na poslu su finansije. Jedna veoma uticajna osoba pomoći će vam oko unosnih investicija. Dopada vam se osoba koju svakodnevno viđate na poslu, ali nemate hrabrosti da joj priđete. Krenite u akciju.

Vodolija - Ovo je period koji vam može doneti više izvora prihoda. Iskoristite podršku planeta i ostvarite višestruku zaradu. Slobodne očekuje izlazak s veoma zanimljivom i ekscentričnom osobom koju su upoznali tokom izlaska. Unosite više vitamina.

Ribe - Ovaj dan donosi izazov poštovanja prioriteta. Nadređeni vas zatrpavaju poslom, pa se dobro organizujte. Slobodne očekuje romantično veče s veoma privlačnom, nešto starijom, osobom i novo ljubavno poglavlje. 

Vaš kompletan horoskop pročitajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading