HOROSKOP ZA NEDELJU 23. JUN! Blizanci - dan pun izazova i poteškoća, Ribe - sačekajte još malo!

Autor:

Lifestyle

23.06.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezde, ti neumorni svetionici na nebu, danas su ispisale nove priče za naše živote. Osetite puls energije i saznajte šta vam Zvezde poručuju u današnjem horoskopu.

HOROSKOP ZA NEDELJU 23. JUN! Blizanci - dan pun izazova i poteškoća, Ribe - sačekajte još malo!

Foto: Shutterstock

Ovnovi, zahvaljujući dobrim govorničkim veštinama, prevazići ćete poteškoće u pregovorima sa saradnicima. Obnavljanje ugovora. Bikovi, ovaj dan vam donosi sporiju dinamiku na poslu. Uprkos tome, vaš trud će se isplatiti i rezultati neće izostati. Blizanci, ovaj dan je pun izazova za vas u vidu finansijskih poteškoća i nepredviđenih troškova. Pripremite rezervni plan. Rakovi, neophodno je da ponovo osmislite plan rada jer vas današnje okolnosti mogu postaviti pred svršen čin. Problem s klijentima. Lavovi, vaša ideja za posao i obraćanje posebnoj tržišnoj niši urodiće plodom i doneti vam dobru zaradu, i to na duge staze. Device, ukoliko započinjete saradnju s prijateljima, dan je idealan za pripreme i uvođenje novih tehničkih sredstava.

Vage, partner vam je priredio ljubomornu scenu i niste spremni da pređete preko toga. Privremeno udaljavanje između vas. Škorpije, zamerate partneru zbog propusta u ponašanju prema vama, ali i dalje imate dilemu kako da se postavite. Strelci, osećate sve veću privlačnost prema osobi s kojom poslovno sarađujete. Ubrzo će doći do susreta. Jarci, povoljan dan da se sastanete s osobom koju ste upoznali preko društvenih mreža. Romantičan izlazak. Vodolije, kao da vam je danas više do flerta i uživate u slobodnoj pripadnosti sebi i druženju s prijateljima. Ribe, partner kao da ne zna šta hoće i to vas dovodi u dilemu kuda dalje ide vaša veza. Sačekajte još malo.

Što se zdravlja tiče, Vodolije će mučiti vrtoglavica, Rakove nervoza...

Vaš kompletan horoskop pročitajte ovde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading