ASTRO VODIČ: Tri znaka koja će se zaljubiti do ušiju, evo da li će Janjuš i Aneli ostati zajedno

Autor: Aleksandar Novaković

Lifestyle

23.06.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda emisije "ASTRO VODIČ" je na našem Jutjub kanalu SREĆNA.RS

U ovoj epizodi Goca Dragišić otkriva da će ljubav prštati na sve strane, a da najveće promene očekuju Vage, Škorpije i Lavove. Kod Vaga već dugo vlada zatišje na ljubavnom lanu, i one ili čekaju onog pravog, ili maštaju o svojoj filmskoj ljubavnoj priči. Što se Lavova tiče, postoji velika šansa za nove emocije i pronalazak parterke po meri. Buran period i za Škorpije, moguće je da će se ponovo pojaviti neko iz prošlosti, ili će se do upiju zaljubiti u nekog novog.Ono što je najvažnije da znate za period od 23. juna otkriće vam Goca Dragišić u novoj epizodi emisije "ASTRO VODIČ" u produkciji Republika TV-a na portalu Republika.rs.

U rubrici AKTUELNO Goca se bavila vezom između Janjuša i Aneli. Goca ističe da su zvezde apsolutno protiv njih, i bez obzira koliko puta se mire ili zaklinju u ljubav, njima nije suđeno da ostanu zajedno. Janjuš ne zna šta želi od žene, i to će otkriti tek posle 43. godine. Kako Goca navodi, za Aneli zvezde kažu nikako porodica, nikako dete, nikako veza. Njih dvoje niti znaju šta žele, niti šta je dobro po njih, smatra Goca.

I ove sedmice Goca je odgovarala na vaša pitanja koja ste postavljali na našem zvaničnom Instagram nalogu Republika.rs, a da li vam se posrećilo da naša Goca odgovori baš na vaše pitanje pogledajte u emisiji. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading