HOROSKOP ZA SREDU 26. JUN! Bikovi - uspešni, ali dosta teški pregovori, Strelci - susret sa veoma zanimljivom osobom!

Autor:

Lifestyle

26.06.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na živote ljudi. Mnogi veruju da položaj planeta u trenutku rođenja može otkriti mnogo toga o karakteru, osobnosti i sudbini pojedinca. Horoskop, koji se zasniva na astrološkim principima, postao je popularan širom sveta, privlačeći pažnju kako vernika, tako i skeptika, pa da vidimo šta on "kazuje" za danas.

HOROSKOP ZA SREDU 26. JUN! Bikovi - uspešni, ali dosta teški pregovori, Strelci - susret sa veoma zanimljivom osobom!

Foto: Shutterstock

Ovnovi, ovaj dan mogu obeležiti nesuglasice u vašem odnosu s nadređenima. Biće neophodno dodatno prilagođavanje. Bikovi, ovaj period obeležiće poslovno putovanje, uspešni, ali dosta teški pregovori i potpisivanje važnog sporazuma. Blizanci, danas ćete uspešno prevazići problem na poslu. Očekuje vas poslovni razgovor s osobom koja je naporna. Rakovi, možete burno reagovati na komentar jednog kolege. Pred vama je rad na novom projektu. Lavovi, početak rada na novom, prilično teškom, projektu može vam doneti veliki korak napred u karijeri. To će biti izazov za vas. Device, današnji aspekti doprinose boljem uvidu u poslovnu situaciju. Donećete odluku da prekinete saradnju s nekim saradnikom.

Vage, udvara vam se osoba s posla već duže vreme. Nalazite se u iskušenju da uđete u tajnu vezu uprkos svemu. Škorpije, potrudite se da partneru posvetite više vremena. U suprotnom, probudićete velike sumnje kod partnera. Strelci, očekuje vas susret s veoma zanimljivom osobom na nekoj zabavi. Uživaćete u flertu. Jarci, slobodni mogu upoznati novu zanimljivu osobu tokom poslovnog sastanka ili na kraćem putovanju. Vodolije, očekuje vas poznanstvo s vrlo zanimljivom osobom, koje može prerasti i u nešto više. Ribe, danas vam planete najavljuju novo poznanstvo, susret s osobom koja može označiti novo poglavlje na ljubavnom planu.

Kad je zdravlje u pitanju, Jarce će mučiti nervoza, Blizance alergija...

Vaš kompletan horoskop pročitajte ovde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading