Čorbica od tikvica za čelični imunitet! Gotova očas posla
Ukusna i kvalitetna čorbica neizbežna je u svakodnevoj ishrani.
Ali čorba od tikvica, ne samo što je ukusna nego će vam ojačati i imunitet!
Svi ćete je obožavati.
Sprema se lako, a potrebna su samo 4 sastojka.
Sastojci- 1 tikvica - kašika griza - 150 grama pavlake - kašika senfa |
PripremaOljuštiti tikvicu i iseckati je na tri dela, staviti da se kuva u šerpu od 3 litra vode na tihoj vatri oko 40 minuta. Kada se skuva, skloniti sa ringle i sačekati da se prohladi. Tikvice ubaciti u blender i izmiksati. U vodu u kojoj su se kuvale tikvice dodati još 500ml vode i zagrejati, dodati izmiksanu tikvicu. Prethodno u čašu potpiti kašiku griza. To sjediniti sa čorbom. Zamešati 150 grama pavlaka i kašičicu senfa i to staviti u čorbu. Ostaviti još pet minuta da se kuva. Začiniti po ukusu. |
Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama:
Facebook,
Instagram,
YouTube,
TikTok,
Telegram,
Vajber.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa
Google Play i
Apple AppStore.
Komentari (0)