(RECEPT) Šnicle na lovački način: Jednostavno, ali preukusno jelo
Priprema šnicli na lovački način jeste jednostavno, ali veoma ukusno jelo koje možete poslužiti sa brojnim prilozima kao što su pirinač ili makarone. Sočno meso od junetine uvek je dobar izbor za ručak, a i vaši ukućani će obožavati ovakav obrok.
Sastojci:
- 700 g šnicli od junećeg buta
- 1 crni luk
- so, biber
- brašno
- crno vino
Priprema:
Meso ako su deblji komadi malo istucite i podelite na pola. Zatim ga posolite i pobiberite, pa uvaljajte u brašno i ispržite na malo ulja. Prženo meso izvadite, pa u tiganj dodajte još malo ulja i seckani crni luk. Kada luk poprimi staklastu boju dodajte malo brašna i vratite meso. Zatim dodajte vodu i malo crnog vina. Poklopite i dinstajte dok meso ne omekša. Ako bude potrebe dolijte još malo tečnosti.
Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama:
Facebook,
Instagram,
YouTube,
TikTok,
Telegram,
Vajber.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa
Google Play i
Apple AppStore.
Komentari (0)