(RECEPT) Predlog za ručak: Spremite najukusniju pileću džigericu!
Nemate ideju šta da spremate za ručak? Donosimo vam predlog za preukusnu pileću džigericu koja će se svideti svim članovima porodice.

Ovo jelo ne samo da je preukusno, već se priprema vrlo jednostavno i brzo.
Sastojci:
400 g pileće džigerice
2 crna luka
pola paprike babure
so
biber
slatka aleva paprika
čen belog luka
peršun
Priprema:
Oljuštiti i iseckati crni luk, a zatim ga prodinstati na tihoj vatri.
Kad luk porumeni, dodati pileću džigericu, začiniti i dinstati oko pet minuta.
Nakon toga, dodati vodu i kuvati na slaboj vatri dok voda ne ispari.
Potom ostaviti meso još malo na vatri da se iseče na vrelom tiganju.
Na kraju dodati sveže iseckan beli luk i peršun.
Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama:
Facebook,
Instagram,
YouTube,
TikTok,
Telegram,
Vajber.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa
Google Play i
Apple AppStore.
Komentari (0)