(RECEPT) RUČAK SPREMAN ZA 20 MINUTA: Hrskave pohovane pileće džigerice sa belim lukom
Jednom kada probate ovaj recept zapitaće te se zašto to niste učinili ranije!
![](/data/images/2020-10-11/162313_dzigerica_iff.jpg?1602408051)
Priprema se brzo i jednostavno, a ukus je izvanredan.
Potrebno je:
- 300 gr pilećih džigerica
- 2 kašike belog brašna
- 3 kašike prezli
- granule belog luka
- so i biber
- 2 jaja
- ulje
![Republika](/data/images/2020-06-16/148580_ben-mcleod-o-wdr304hnm-unsplash_f.jpg?1602408156)
Priprema:
Džigerice posoliti, dodati granule belog luka, bibera pa izmešati. Uvaljati u brašno, obilno okupati u jajima koje ste izmutili i malo posolili a zatim u prezle. Pržiti u dubokom ulju da porumene sa jedne i druge strane. Poklopiti kod prženja, jer prskaju prilikom prženja. Vaditi na papirnu salvetu. Servirati uz kuvan krompir.
Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama:
Facebook,
Instagram,
YouTube,
TikTok,
Telegram,
Vajber.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa
Google Play i
Apple AppStore.
Komentari (0)