(RECEPT) Tope se u ustima i mame da uzmete još: Lovačke šnicle sa pire krompirom
Za trpezarijskim stolom malo šta može da nas iznervira kao žilavo meso koje jedva možemo da žvaćemo.
Kada je u pitanju govedina, pored kvalitetnog mesa, na to da li će nam ručak presesti ili ćemo poželeti dodatak, u velikoj meri utiče recept. Lovačke šnicle se prave od teletine, a sočne zalogaje koji se tope u ustima savršeno dopunjuju pire krompir i neka sveža salata.
Sastojci:
1 kašika brašna
2-3 kašike ulja za prženje
2 čena sitno seckanog belog luka
1 kašičica mlevene paprike
začini po izboru (so, biber, peršun)
500ml vode
500g krompira
Priprema:
Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama:
Facebook,
Instagram,
YouTube,
TikTok,
Telegram,
Vajber.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa
Google Play i
Apple AppStore.
Komentari (1)
Kolja
18.10.2020 20:19
Volela bih da pročitam nastavak recepta: Lovačke šnicle sa pire krompirom. Priprema: Meso isecite na deblje šnicle i izlupajte ih tučkom. Kratko ih propržite na ulju sve dok ne počnu da se rumene. Izvadite šnicle iz tiganja, pa u masnoći koja je ostala od prženja mesa izdinstajte beli luk. Vodite računa da temperatura ne bude previsoka jer će luk zagoreti i postati gorak. I Tako Dalje