(RECEPT) ŠNICLE U SOSU U RERNI: Sočna piletina ili svinjetina sa grčkim jogurtom

Autor:

Lifestyle

21.10.2020

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj recept ćete prosto obožavati. Fantastične šnicle sa grčkim jogurtom zapečene u rerni. Sami izaberite da li ćete da koristite svinjsko ili pileće meso, u oba slučaja ukus je fantastičan.

Foto: youtube.com/igythecook
Foto: Ilustracija

Sastojci:

  • 2 luka
  • 3 šnicle (pileće ili svinjske)
  • 1 paradajz
  • so biber senf
  • 2 čena belog luka
  • 100 gr kačkavalja
  • 100 ml grčkog jogurta

Priprema:

U podmazan pleh, stavite kolutove luka debljine 1 cm, pa dodajte šnicle.

Posolite i pobiberite, dodajte senf preko mesa i kolutove paradajza.

Pospite sve seckanim belim lukom, dodajte rendani kačkavalj i grčki jogurt.

Pecite 45 minuta na 180 stepeni Celzijusa.

Prijatno!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading