(RECEPT) Plavi patlidžan punjen piletinom: Savršeno zdrav ručak neodoljivog ukusa
Ukoliko volite patlidžan, ovo će biti savršeno jelo za vas.
Sastojci:
- par patlidžana
- 250-300gr pilećeg filea
- 2 paradajza
- 1 crveni luk
- 150-200gr kačkavalja
- sveži peršun
- so
- biber
- ulje
Priprema:
Patlidžan iseći na polovine i izdubiti. Zapeći u rerni. Delove koje smo izvadili iseći na sitne kockice i propržiti na ulju zajedno sa piletinom, paradajzom i lukom. Sjediniti tu masu sa kačkavaljem pa puniti izdubljene patlidžane. Vratiti u rernu da se zapeče 10-15 minuta. Po želji posuti peršunom. Prijatno!
Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama:
Facebook,
Instagram,
YouTube,
TikTok,
Telegram,
Vajber.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa
Google Play i
Apple AppStore.
Komentari (0)