(RECEPT) Napoleonova piletina - bogovski ručak koji se veoma brzo priprema
Ako nemate mnogo vremena za pripremu ručka, napravite piletinu Marengo
Sastojci
- 800 gr pilećih bataka
- 1 luk
- 300 gr pečuraka
- 100 ml belog vina
- mast
- so
- biber
- 2 čena belog luka
- 100 ml pileće supe
- 400 gr paradajz pelata
Priprema
Ispržite meso, posloite ga, kada je gotovo odložite ga sa strane. Propržite luk, pečurke, posolite, pobiberite, dodajte belog vina, pa dodajte bujon, beli luk i na kraju paradajz pelat. Krčkajte 10 minuta i posle vratite meso i prelijte ga.
Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama:
Facebook,
Instagram,
YouTube,
TikTok,
Telegram,
Vajber.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa
Google Play i
Apple AppStore.
Komentari (0)