(RECEPT) Tradicionalno jelo kojem se rado vraćamo: Bosanski lonac po starinskoj recepturi!
Preukusno!
Praznici su idealan period da se pisetimo ukusnih starinskih obroka, a ovo je jedan od njih:
Sastojci:
- nekoliko krompira
- šargarepa
- sveže paprike
- paradajz
- crni luk
- praziluk
- crveni luk
- beli luk
- tikvica
- manja glavica kupusa
- sveže meso
- so
- biber
- suvi začin
- začinska paprika
- svinjska mast
Priprema:
Povrće iseći i začiniti po ukusu. Zemljanu posudu premazati mašću. Pa ređati meso i povrće naizmenično. Naliti vodom i peći 2,5 do 3 sata u rerni na 200 stepeni, savetuje Letina kuhinja.
Prijatno!
Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama:
Facebook,
Instagram,
YouTube,
TikTok,
Telegram,
Vajber.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa
Google Play i
Apple AppStore.
Komentari (0)