BOLJE I OD GIBANICE: Topi se koliko je SOČNA, jedna namirnica deset puta poboljšava ukus!
Ako vam je dosta istih ukusa, vreme je da probate ovu gibanicu!
Potrebno je:
Priprema:
Sir izdrobiti i izmutiti sa jajima. Dodati jogurt, malo ulja i rendanu salamu. Sve izjednačiti. Pleh obložiti pek-papirom i svako parče umoćiti u smesu sa jedne i druge strane. Ređati u podmazan pleh.Mnogi praktikuju tehniku ređanja u rolnice, a sam kačavalj staviti prvo na koru a zatim dodati nadev. Peći na 220 stepeni C oko 20 minuta. Prijatno!
Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama:
Facebook,
Instagram,
YouTube,
TikTok,
Telegram,
Vajber.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa
Google Play i
Apple AppStore.
Komentari (0)