BOLJE I OD GIBANICE: Topi se koliko je SOČNA, jedna namirnica deset puta poboljšava ukus!

Autor: M.O.

Lifestyle

21.06.2023

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako vam je dosta istih ukusa, vreme je da probate ovu gibanicu!

BOLJE I OD GIBANICE: Topi se koliko je SOČNA, jedna namirnica deset puta poboljšava ukus!

Foto: YouTube/ SOS Kuhinja/Kitchen

Potrebno je:

  • 2 jaja
  • 150 g sira
  • 200 ml jogurta
  • malo ulja
  • 100 g rendane salame
  • malo listova kačkavalja
  • hleb

Foto: YouTube/ SOS Kuhinja/Kitchen

 

Priprema:


Sir izdrobiti i izmutiti sa jajima. Dodati jogurt, malo ulja i rendanu salamu. Sve izjednačiti. Pleh obložiti pek-papirom i svako parče umoćiti u smesu sa jedne i druge strane. Ređati u podmazan pleh.Mnogi praktikuju tehniku ređanja u rolnice, a sam kačavalj staviti prvo na koru a zatim dodati nadev. Peći na 220 stepeni C oko 20 minuta. Prijatno!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading