ŠUPLJE PRŽENICE PUNJENE SIROM I ŠUNKOM: Najbolji način da BAJAT hleb iskoristite je ovaj, svi će tražiti parče još!

Autor: M.O.

Lifestyle

15.11.2023

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za najmlađe članove je ovo doručak iz snova!

ŠUPLJE PRŽENICE PUNJENE SIROM I ŠUNKOM: Najbolji način da BAJAT hleb iskoristite je ovaj, svi će tražiti parče još!

Foto: youtube/pribtscreen/savurosTV

Dugogodišnja tradicija srpskih domaćica obuhvata i kreativno korišćenje bajatog hleba kako bi se stvorio jednostavan, pristupačan, a istovremeno ukusan obrok poput prženica.

Ovaj omiljeni recept za prženice ne samo da je lako pripremiti, već koristi sastojke koji su dostupni po povoljnim cenama, pružajući fantastičan ukus. Ako ste ljubitelj prženica, a istovremeno želite da probate nešto novo i raznovrsno, recept za šuplje prženice punjene sirom i šunkom donosi novu dimenziju ukusa u vaš doručak.

Republika

Foto: youtube/pribtscreen/savurosTV

 

Sastojci:


Za prženice: 
  • 20 g putera 
  • 3-4 parčeta hleba 
  • Za punjenje: 
  • 2 jajeta 
  • 1 kašičica origana 
  • 100 g šunke 
  • 120 g tvrdog sira 

Priprema:

Istopite puter, pa poređajte parčiće hleba kojima ste izvadili sredinu. Umutite jaja, posolite, pospite origanom, pa dodajte seckanu šunku i rendani sir. Dobro sjedinite. Ubacite smesu u šupljinu hleba, poravnajte i poklopite, pa pržite nekih 7 minuta. Zatim okrenite sa druge strane, ponovo poklopite i pržite još 3 minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading