OVA RIBLJA ČORBA JE GOTOVA ZA SAT VREMENA: Tako se JEDNOSTAVNO sprema, a ukus je takav da će svi misliti da ste kuvali satima!
Najbrži način da spremite riblju čorbu je ovaj.
Mnogi vole riblju čorbu ali se ne ustručavaju da je prave jer vlada mišljenje da ona mora i do sedam sati da se kuva na tihoj vatri!
Ovaj recept za riblju čorbu je gotov za svega sat vremena
Dobro ste čuli! Jednostavan i brzinski recept, a ukus će vas sigurno oboriti sa nogu. Ono što je sigurno, svi će misliti da ste je kuvali satima i tražiće sigurno da im sipate još!
Sastojci :
- 500 g fileta oslićaglava šarana
- dve šnicle šarana
- konzerva tunjevine u komadima
- 200 grama dagnji
- crveni luk
- celer
- beli luk
- šargarepa
- bosiljak
- pasirani paradajz ili sok od paradajza
- lovorov list
- maslinovo ulje
- kora limuna
- biber
- brasno
- aleva paprika
- so
Priprema:
Prokuvate filete oslića, šnicle i glavu šarana, biće vam dovoljno 15 minuta. Na maslinovom ulju propržite crni i beli luk, celer i šargarepu. Kada prokuvate ribu, odvojite kosti i isitnite. Dodajte sve u šerpu sa povrćem i nalijte vodom. Ujedno bi trebalo dodati i konzervu tunjevine koju ste prethodno iscedili. Nalijete sve sokom od paradajza, dodate začine, dagnje i malo narendane kore limuna. Biće vam potrebno maksimalno sat vremena, da dobijete jedinstvenu fuziju ukusa. Na samom kraju pomešate malo brašna i aleve paprike, promešate sa malo tople vode i dodate u šerpu kao laganu zapršku.
BONUS VIDEO:
Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama:
Facebook,
Instagram,
YouTube,
TikTok,
Telegram,
Vajber.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa
Google Play i
Apple AppStore.
Komentari (0)