UZ OVAJ TRIK KRASTAVAC ĆE TRAJATI 16 DANA: Savet koji PROVERENO deluje, obavezno probajte!
Odlučila sam da vidim koliko će dugo ostati sveži i izdržali su još tri dana (ukupno 19 dana).
Uz jedan jednostavan trik koji kombinuje dve metode skladištenja, krastavci bi mogli da traju mnogo duže, a da očuvaju svoja svojstva. Savet je podeljen na "MiRecipes" i brzo se pokazao kao efikasan koliko i jednostavan.
Da biste koristili ovaj metod, umotajte svaki krastavac pojedinačno u papirni peškir, a zatim ih sakupite u vrećicu sa zatvaračem.
Čvrsto zatvorite kesu i stavite je u frižider. Kuhinjski blog thekitchn.com stavio je ovu metodu na test i primetio odlične rezultate, rangirajući se više od svih drugih metoda sa savršenom ocenom 10/10.
- Osmog dana bila je primetna kondenzacija na unutrašnjim zidovima torbe, što me je zabrinulo; papirni peškiri su bili vlažni, ali krastavci su bili u savršenom obliku. 15. dana, kiseli krastavci razvili su meke tačke na krajevima, ali engleski i perzijski krastavci su i dalje bili savršeni. 16. dana, običan krastavac i krastavac za kiseljenje su bili predaleko (uvenuli, sa mekim pegama i pomalo ljigav), ali su druga dva i dalje bili odlični. Odlučila sam da vidim koliko će dugo ostati sveži i izdržali su još tri dana (ukupno 19 dana) - objasnila je En Tejlor Pitman, piše "Express".
Izvodeći svoje zaključke, Tejlor je rekla da se tehnika umotavanja peškirom pokazala prilično efikasnom. Takođe, objašnjava da pomaže u apsorpciji viška vlage, što sprečava sluz i meke tačke.
Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama:
Facebook,
Instagram,
YouTube,
TikTok,
Telegram,
Vajber.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa
Google Play i
Apple AppStore.
Komentari (0)