OVI HOROSKOPSKI ZNAKOVI RASKIDAJU U MAJU: Ljubav im se LJULJA jer se jedna PLANETA vraća na velika vrata!

Autor: M.O.

Lifestyle

27.04.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je karmička godina, te sve ima svoj početak i kraj.

OVI HOROSKOPSKI ZNAKOVI RASKIDAJU U MAJU: Ljubav im se LJULJA jer se jedna PLANETA vraća na velika vrata!

Foto: shutterstock

Mnogi parovi moraju biti spremni za izazove koje donosi maj 2024. godine, prema astrološkim prognozama. Ova godina nosi sa sobom kraj karmičkih ciklusa za mnoge znakove Zodijaka, a kako će se to odraziti na njihove veze?

Rak: Unutrašnje promene u vezi

Rakovi će biti uronjeni u svoje misli, a planeta transformacije će početi svoje kretanje u osmoj kući, povezanoj sa dubokim emocionalnim vezama. Partneri će morati da pokažu razumevanje prema Raku, jer će doživljavati ozbiljne unutrašnje promene, a nedostatak privatnosti može dovesti do neprijatnih posledica.

Devica: Spremnost za ozbiljnu vezu

Energija punog Meseca u Strelcu će uticati na dom i porodični sektor, izazivajući Device da ponovo razmotre svoje principe i ideale u vezi. Ovo može dovesti do mogućeg raskida sa trenutnim partnerom, ukoliko Devica ne vidi ispoljavanje ozbiljnih namera, jer je došlo vreme da se stvori nešto dugoročno.

Republika

Foto: Shutterstock

Karmičkim vezama uskoro dolazi kraj


Lav: Testovi u vezi

Plutonovo retrogradno kretanje će postaviti brojne testove pred Lavove, a prelaskom njihove vladajuće planete Sunca u Blizance, javiće se želja za lakšim putem. Lako može doći do prekida emotivnih odnosa, a važno je da Lavovi donesu promišljene odluke koje će uticati na njihovu buduću karmu.

Škorpija: Oslobađanje od okova prošlosti

Retrogradni Pluton će uticati na četvrtu kuću porodice Škorpija, omogućavajući im oslobađanje od okova tužnih događaja iz detinjstva. Ovo će ih naterati da sagledaju sebe kao odrasle osobe koje preuzimaju odgovornost za svoj život. Ako su trenutno u vezi koja nema budućnost jer je "nezrela", uskoro je prekidate. 


Blizanci: Mogući prekidi i iskra u vezi

Pun Mesec u Strelcu 23. maja 2024. će proći kroz partnerski sektor Blizanaca, možda izazivajući osećaj da je iskra nestala u trenutnoj vezi. Postoji mogućnost da Blizanci prekinu dugogodišnju vezu, a susret sa istom osobom 26. maja može dodatno komplikovati situaciju.

Kako se ovi astrološki događaji budu odvijali, parovi će morati da budu svesni svojih emocija, razmišljaju o svojim vezama i budu spremni za promene koje dolaze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading