VARAM MUŽA S KOLEGOM SA POSLA I NE GRIZE ME SAVEST: Evo šta moj suprug radi kad ja nisam kod kuće

Autor: Aleksandar Novaković

Lifestyle

19.04.2024

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle 15 godina braka, jedna Britanka je odlučila da prevari supruga, za kojeg kaže da je neizdrživo dosadan.

VARAM MUŽA S KOLEGOM SA POSLA I NE GRIZE ME SAVEST: Evo šta moj suprug radi kad ja nisam kod kuće

Foto: Shutterstock

Ona navodi da svi misle da je njen brak srećan, a život savršen.

- Ja imam 42, a muž 43 godine. U braku smo 15 godina i imamo dvoje dece. Suprug je divan otac i dobar čovek, ali je on neshvatljivo dosadan. Zbog toga sam i započela aferu na poslu - počinje ona svoju priču i nastavlja:

- On ne voli da izlazi napolje, sve što on želi je da sedi kući i gleda TV. Intimni odnosi ga ne zanimaju godinama, a u retkim prilikama kada vodimo ljubav, gotovo je za tren i ja nikad ne doživim vrhunac. Konzervativan je, zna samo za jednu pozu i eksperimentisanje u krevetu ga ne zanima.

- U poslednje vreme sam počela da primećujem kakav utisak ostavljam na muškarce. Svesna sam da odlično izgledam za svoje godine i prijaju mi komplimenti muškaraca. Ali kod kuće kao da sam nevidljiva - navodi žena.

Foto: shutterstock

Njen suprug najviše voli da sedi kući i gleda TV

- Želim više od života, da putujem, doživim uzbudljive stvari i vatreno vođenje ljubavi. Zato, kada je kolega s posla polčeo da flertuje sa mnom, prihvatila sam njegovo udvaranje. Nekoliko puta smo otišli na piće, a potom smo vodili ljubav i bilo je fantastično i veoma intenzivno. Ne znam da li ću s kolegom imati bilo kakvu budućnost, ali shvatila sam da želim da napustim muža.

Odgovor psihologa:

Izgleda da ste već doneli odluku da se razvedete. Ipak, savetujem vam da prvo okončate svoju aferu pre nego što budete rekli mužu koliko ste nezadovoljni vašim brakom. Budite iskreni s njim, jer sasvim moguće je da on ne zna kako se vi zaista osećate.

Ako i posle iovog razgovora budete želeli da okončate brak, gledajte da to uradite što bezbolnije za vašu decu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

  

Komentari (0)

Loading