OVAJ NAPITAK ĆE OD VAS NAPRAVITI ŽIVOTINJU U KREVETU: Potrebno je samo sat vremena pre LJUBAVNOG čina da popijete i sve će PRŠTATI!

Autor: REPUBLIKA/M.OGNJENOVIĆ

Lifestyle

25.04.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo obavezno večeras isprobajte!

OVAJ NAPITAK ĆE OD VAS NAPRAVITI ŽIVOTINJU U KREVETU: Potrebno je samo sat vremena pre LJUBAVNOG čina da popijete i sve će PRŠTATI!

Foto: shutterstock

Intiman odnos
Mnogi ljudi su čuli za afrodizijake, supstance koje se veruje da povećavaju se*sualnu želju. Jedan od manje poznatih afrodizijaka je mleko sa kakaoom, koji može imati iznenađujuće afrodizijačke efekte na organizam.
 
Svi znamo da se čokolada dobija od samog kakaa, koji sadrži niz jedinjenja koja mogu uticati na naše raspoloženje i opšte raspoloženje.
 
Republika

Foto: Shutterstock

Glavni sastojak čokolade je kakao, koji podiže naše raspoloženje

Neka od ovih jedinjenja uključuju:


Flavonoidi: Kakao je bogat flavonoidima, vrstom antioksidansa koji može pomoći u smanjenju upale i zaštiti naših moždanih ćelija od oštećenja.

Teobromin: Ovaj alkaloid stimuliše centralni nervni sistem i može povećati nivo energije i mentalnu budnost.

Feniletilamin (PEA) : Ovo jedinjenje je prirodni pojačivač raspoloženja koji stimuliše oslobađanje endorfina u našem mozgu, prenosi "Ncbi".
 
Znači, kakao sadrži teobromin, supstancu koja deluje stimulativno na organizam. Teobromin može povećati nivo energije i poboljšati raspoloženje, što može doprineti povećanju se*sualne želje. Takođe, kakao je bogat antioksidansima koji poboljšavaju cirkulaciju, što može biti korisno za seksualnu funkciju.

Najbolje vreme za konzumiranje

 
Najbolje vreme za konzumiranje mleka sa kakaoom u svrhu povećanja se*sualne želje je otprilike sat vremena pre planiranog seksualnog čina. Tada će teobromin imati dovoljno vremena da deluje na organizam, dok će hranljivi sastojci iz mleka obezbediti potrebnu energiju.
 
Mleko sa kakaoom može imati afrodizijačke efekte zahvaljujući teobrominu i nutritivnim sastojcima koje sadrži. Umereno konzumiranje ove kombinacije može doprineti povećanju se*sualne želje i poboljšanju se*sualnog iskustva. Ipak, važno je imati na umu da individualne reakcije na ovakve afrodizijake mogu varirati, te je važno konzumirati ih s merom.
 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading