NAJVEĆA IZDAJA: Posle smrti mog najboljeg prijatelja otkrio sam njegovu najveću tajnu, i moj život je UNIŠTEN!

Autor: Aleksandar Novaković

Lifestyle

18.05.2024

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sredovečni Britanac je prošao kroz pravi tornado različitih emocija posle smrti svog najboljeg prijatelja.

NAJVEĆA IZDAJA: Posle smrti mog najboljeg prijatelja otkrio sam njegovu najveću tajnu, i moj život je UNIŠTEN!

Foto: Shuttertock

- Posle smrti mog prijatelja, sređivao sam njegove papire, i šokirao se kada sam otkrio da je godinama imao aferu sa mojom suprugom! Sada se borim sa bolom i duplom izdajom i dvoumim se šta da radim dalje - počinje on svoju priču i nastavlja:

- Ja imam 57, a supruga 55, i u braku smo 30 godina. Moj pokojni prijatelj, koga sam upoznao na fakultetu, je bio veliki deo naših života. A sada sam saznao da su njih dvoje pet godina imali aferu, a supruga je čak planirala da me ostavi!

Foto: Shutterstock

Njegov život je uništen

- Naš brak je bio dobar, tokom godina su se intimni odnosi proredili, ali smatrao sam da je to normalno. Nikad nisam ni pomislio da me ona vara, a još manje da to radi s mojim najboljim prijateljem. Njegova udovica me je zamolila da sredim papire koji su bili potrebni za ostavinsku raspravu, i slučajno sam u zatvorenoj koverti u njegovom radnom stolu našao slike i ljubavna pisma moje supruge. Bio sam užasnut. Od tada ne mogu da spavam, čak sam i pitao ženu da li me je prevarila i ona je to negirala. I dalje volim suprugu, ali ne znam kako bih posle svega ovoga mogao da ostanem u braku sa njom - rekao je Englez i dodao da prijateljevoj udovici nije rekao šta je saznao.

Odgovor terapeuta:

Doživeli ste strašnu izdaju, i da sve bude još gore, ne možete da se suočite sa njim.

Treba ponovo da razgovarate sa suprugom i kažete joj šta ste saznali, i posle toga, ako ona može da objasni svoje razloge za preljubu, možda zajedno možete da radite na očuvanju braka. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading