DOK SE BRAK DŽENIFER I BENA RASPADA, NJEGA GRLI BIVŠA ŽENA: Već ga je posetila i to sa JASNOM PORUKOM, zbog onoga što je rekla SVE SE TRESE

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dženifer Garner daje podršku svom bivšem mužu Benu Afleku, usred njegovih bračnih problema sa Dženifer Lopez.

DOK SE BRAK DŽENIFER I BENA RASPADA, NJEGA GRLI BIVŠA ŽENA: Već ga je posetila i to sa JASNOM PORUKOM, zbog onoga što je rekla SVE SE TRESE

Foto: Credit: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kružile su spekulacije da je brak Dženifer Lopez i Bena Afleka na "klimavim" nogama jer nisu fotografisani zajedno 47 dana. 

- Dženifer Garner ohrabruje Bena da radi na braku sa Džen - ekskluzivno kaže izvor Us Veekli-u.

- Ona u potpunosti podržava njihovu vezu i ne želi ništa više od toga, osim da on bude srećan.

Insajder dodaje da Garner (52) iz ​​prve ruke zna da to što su u centru pažnje "može da ugrozi njihovu vezu".

Međutim, otkako su počele glasine o raskidu, njih dvoje su primećeni i fotografisani kako prisustvuju školskoj svečanosti za jedno od njegove dece u četvrtak, 16. maja. Us je potvrdio da se Aflek (51) iselio iz zajedničkog doma. Bivša supruga je primećena u njegovoj blizini 19. maja.

Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Da li se stvarno razvode Dženifer Lopez i Ben Aflek

Ni Aflek ni Lopez (54) još uvek nisu javno govorili o svojoj životnoj situaciji. 

- Džen i Ben imaju problema u braku - rekao je izvor u četvrtak.

- Počeli su da imaju problema pre nekoliko meseci kada je Džen počela da povećava radne obaveze i da se priprema za turneju.

Insajder je primetio da je Lopez "veoma fokusirana na posao" dok se priprema za svoju turneju This Is Me... Live, koja počinje u junu. Izvor je dodao:

- Oni su većinu vremena na dve potpuno različite stranice.

Insajder je primetio da njih dvoje ne planiraju da se raziđu, dok je treći izvor rekao da Aflek i Lopez nastavljaju da rade u svojoj vezi. Par je razmenio zavete u julu 2022. tokom putovanja u Las Vegas, a kasnije su proslavili drugo venčanje zajedno sa svojom porodicom i prijateljima u Aflekovom domu u Džordžiji. Oni su prvobitno počeli da se zabavljaju ranih 2000-ih nakon što su se upoznali na snimanju njihovog filma Gigli. Nakon njenog razvoda od drugog muža, Krisa Džada, u junu 2002. godine, ona i Aflek su javno objavili svoju vezu. Nakon burne romanse koja je dovela do veridbe, par je otkazao i raskinuo se u januaru 2004.

Lopez je nastavila sa Markom Entonijem, za koga se udala 2004. Njih dvoje, koji su 2009. dočekali blizance Eme i Maksimilijana, na kraju su se razdvojili 2011. i finalizirali razvod 2014. (Ona je takođe bila u braku sa Ojanijem Noom skoro godinu dana 1997.)

Aflek je oženio Dženifer Garner 2005. Oni su dobili troje dece, Vajolet (18), Serafinu (15) i Semjuelu (12), pre nego što su objavili da se razvode u junu 2015. godine. U svojoj najnovijoj objavi na Instagramu, Garner je podelila emotivne fotografije sa Vajoletine mature u ponedeljak, 20. maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading