PUKLA BRUKA NA SVADBI! Pušten mladin eksplicitan VIDEO, gosti videli sa kime ima odnose, ovako je izgledalo (VIDEO)

Autor:

Lifestyle

18.06.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladoženja je spremao osvetu godinama!

PUKLA BRUKA NA SVADBI! Pušten mladin eksplicitan VIDEO, gosti videli sa kime ima odnose, ovako je izgledalo (VIDEO)

Foto: shutterstock

Na prvi pogled, venčanje u Kini izgledalo je kao svako drugo - mlada u beloj haljini, šetnja prolazom i svečana atmosfera. Međutim, ono što je usledilo iznenadilo je sve prisutne. Dok su mladenci stajali na bini, projektor iza njih neočekivano je počeo da pušta video, ostavljajući prisutne u šoku. Snimak je prikazivao mladu i njenog zeta u intimnom činu, otkrivajući tako neverstvo koje je bilo skriveno od svih.

Šokantna istina o neverstvu

Pre venčanja, mladoženja je saznao za supruginu prevaru sa zetom, odnosno mužem njene sestre, koja je čak bila i trudna. Dodatni udarac bio je eksplicitni snimak koji je dobio kao dokaz njihove prevare. Odlučan da se osveti, sačekao je trenutak venčanja kako bi javno osramotio nevernu suprugu. Taj snimak, koji potiče iz 2019. godine, nedavno se ponovo pojavio na društvenim mrežama, izazivajući veliku pažnju javnosti, piše "Alo".


Reakcije prisutnih i reakcije na društvenim mrežama

Reakcije prisutnih na venčanju bile su raznovrsne - od uzvika čuđenja do pokušaja razdvajanja mladenaca. Video je postao viralan na TikToku, pregledan više od 18 miliona puta, a komentari su se nizali. Mnogi su osudili postupak mladoženje, smatrajući da je mogao rešiti situaciju na drugačiji način, dok su neki podržali njegovu odlučnost da se osveti. Video je postao viralan i na društvenim mrežama. Ova drama dokazuje koliko neki događaji mogu neočekivano da se odviju i postanu predmet javne pažnje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading