SRPSKI TELEGRAF I REPUBLIKA APELUJU NA SVE DOBRE LJUDE: Pružite predivnoj ženkici koja je prošla pakao dom i ljubav! (GALERIJA)

Autor:

Lifestyle

29.08.2019

13:56 >> 13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mala ženkica je pronađena pre sedam dana kod Tempa na Vilinim vodama u Beogradu. Njeni spasioci su je odveli kod veterinara i ustanovljeno je da je stara tri-četiri meseca, da neće biti velika rastom i očišćena je od parazita. Na parkingu na kojem je bila su je mučili ljudi i drugi psi, zbog čega je pomalo plašljiva, ali je i pored toga umiljata i vesela kada oseti da je na sigurnom.

RepublikaFoto: Printskrin: Kupujemprodajem.com
Ovom predivnom stvorenju je hitno potreban dom!

Njeni spasioci brinu o njoj nedelju dana, ali već imaju velikog psa i zbog toga žele da joj pronađu novi dom. Obezbediće prevoz i hranu za određeno vreme. Srpski telegraf poziva sve ljude velikog srca da udome predivnu kucu, pruže joj dom i ljubav, a ona će to sigurno uzvratiti. Svi zainteresovani mogu da se jave Jovani na broj 063/854-53-81.

Više informacija možete dobiti klikom na ovu rečenicu. Fotografije predivne ženkice možete videti u galeriji ispod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading